AMR ICT Nieuwsbrief

AMR ICT Nieuwsbrief – Nederland werkte massaal thuis, hoe gaat dat straks verder?

Na een prachtig voorjaar in een bijzondere tijd, is nu voor velen ook de vakantieperiode achter de rug. We hopen dat u weer uitgerust en opgeladen bent. Een zomer, anders dan anders, een thuisvakantie in Nederland of toch naar het buitenland. Wij hebben in ieder geval van de zomermaanden genoten en staan graag weer met ons hele team voor u klaar.

Thema´s

Digitaal vergaderen | Videobellen in verzorgingshuizen | Eenzaamheid en leefcirkels | Een slimme IC en VKC | Blije klanten, mooie projecten | AMR ICT in crisistijd | En straks? | Gratis Trial digitaal vergaderen | Webinar: do´s & don´ts van digitaal vergaderen

Digitaal vergaderen

Thuiswerken is nu bijna niet meer weg te denken uit onze samenleving. Waar het voorheen eerder uitzondering dan regel was, lijkt het tij te zijn gekeerd. We werken massaal thuis, en vinden het nog prettig ook. Er zijn zelfs organisaties die het standaard ingevoerd hebben sinds de coronacrisis. Ja, we zijn om. Minder reistijd en op een veilige manier met elkaar op afstand vergaderen. Overweegt u nog of het ´straks´ de standaard gaat worden? Lees dan hier ons blog over digitaal vergaderen voor, tijdens en na de coronacrisis of de vijf voordelen van digitaal vergaderen.

Videobellen in verzorgingshuizen

Passie voor het vak, hart voor de mens. Dat is waar wij al jaren voor staan. Hart voor de mens is hart voor de patiënt of cliënt en ook hart voor de zorg: het verplegend personeel en alle andere zorgmedewerkers. De afgelopen maanden lag er ontzettend veel druk op de zorg. Zowel in de ziekenhuizen als in andere zorginstellingen. In verzorgings- en verpleeghuizen werden de bezoekregelingen aangescherpt. Dan is het prettig als er toch contact gelegd kan worden met de buitenwereld door te kunnen videobellen.

Eenzaamheid en leefcirkels

Eenzaamheid is al een bekend ´fenomeen´ in verpleeg- en verzorgingshuizen. Door COVID-19 is dit verergerd. Gelukkig zijn er organisaties die daar op een andere manier mee omgaan, bijvoorbeeld door het inrichten van leefcirkels voor de bewoners, zodat ze vrij kunnen bewegen binnen het woon/zorgcentrum.

Een slimme IC en VKC

Ook op de IC´s werd er keihard gewerkt. Intensivisten en hun team deden (en doen) er alles aan om de patiënten te helpen herstellen. Soms zelfs met gevaar voor hun eigen gezondheid vanwege gebrek aan beschermende materialen. Bij Rijnstate ging dat anders. Het team maakt gebruik van slimme sensoren waardoor zij op afstand de patiënten in de gaten houden en alleen de IC kamer op gaan als de situatie er om vraagt. Ook het VKC, Vrouw en Kind Centrum, bij Rijnstate maakt gebruik van slimme sensoren. Moeder en kind verblijven samen op een kamer bij extra zorg tijdens een complexe zwangerschap en/of geboorte. Lees ook het verhaal van het Spaarne Gasthuis.

Blije klanten, mooie projecten

Zoals gezegd, we hebben niet stil gezeten. Ook de projecten liepen gewoon door. Zo hebben we bij Siza/Het Dorp en Pleyade een nieuwe locatie opgeleverd en is bij Rijnstate het Geboortecentrum in gebruik genomen.

Wij worden blij van mooie projecten en zijn natuurlijk nog blijer als onze klanten blij zijn.

AMR ICT in crisistijd

Waar veel ondernemers en bedrijven in zwaar weer terechtkwamen heeft AMR ICT de storm doorstaan. Met teamwork, een solide basis en dankzij onze klanten in de gezondheidszorg; zowel in cure als care. Zonder dat wij prominent wilden meeliften op de crisis, is toch de meerwaarde van ons healthcare concept duidelijk naar voren gekomen. En daar zijn we trots op. Meer weten over ons healthcare concept voor cure of care? Neem gerust contact met ons op.

En straks?

Al eerder meldden we dat thuiswerken en digitaal vergaderen bij ons dagelijkse werkleven gaat horen. Ook daarin kunnen we van betekenis zijn. We denken graag met u mee over hoe u een ideale vergaderruimte opzet of hoe u uw netwerk verbetert en beveiligd.

Om u nog beter te kunnen informeren over de ins en outs van digitaal vergaderen organiseren we op 10 november een gratis webinar. U plukt al de vruchten van digitaal vergaderen als uw organisatie uit 10 of meer mensen bestaat. Interesse? Meld u nu aan >>

Wilt u nu alvast ontdekken wat digitaal vergaderen u aan voordelen en besparingen kan brengen? Vraag dan gerust een gratis trial aan.

Wij zijn u graag van dienst en u kunt bij ons terecht met al uw ICT en zorgcommunicatie vragen.

Webinar en trial

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]