menu
AMR ICT B.V.
Europalaan 24
6199 AB Maastricht-Airport

Ceresstraat 1
4811 CA Breda
Tel.: 076-790 11 09

Algemeen
Tel.: 043-327 03 23
Fax.: 043-327 03 24
E-mail: info@amr-ict.nl

Helpdesk
Tel.: 043-327 03 25
E-mail: helpdesk@amr-ict.nl

Wireless as a Service

Een optimaal draadloos netwerk van marktleider Cisco tegen een klein bedrag per maand. Dat is AMR ICT Wireless as a Service. Dankzij ons unieke concept profiteert u, zonder grote investering, van de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. Bovendien heeft u geen enkel omkijken naar het beheer en onderhoud.

Lage investering

Alle intelligentie van uw draadloze netwerk komt uit ons datacenter, wat betekent dat u daar geen investeringen voor hoeft te doen. Voordat we een en ander bij u installeren voeren we een uitgebreide site survey uit. Tijdens deze nulmeting stellen wij het exacte aantal benodigde access points op basis van uw specifieke wensen en eisen. Daarna investeert u eenmalig in access points.

Onderhoud inbegrepen

Vanuit onze servicedesk lossen wij eventuele problemen (op afstand) binnen de afgesproken tijd op. Eventuele kosten vallen binnen het abonnement op uw draadloze netwerk. Hierdoor heeft u geen zorgen of omkijken meer naar de WiFi omgeving van uw organisatie.

Optimale veiligheid

Beveiliging is een belangrijk onderdeel van uw draadloze netwerk. Privacygevoelige informatie moet uiteraard binnen uw organisatie blijven! Met de dienstverlening van AMR ICT verzekert u zich van een draadloos netwerk dat voldoet aan de strengste beveiligingseisen. Bovendien zorgen wij dat altijd de meest recente updates geïnstalleerd zijn. 

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend de draadloze oplossingen van Cisco, met wereldwijd een marktaandeel in draadloze netwerken van bijna 60% een betrouwbare keuze. Cisco verwierf deze absolute nummer 1 positie de afgelopen jaren door hun goede prijs/kwaliteit verhouding en door de kennis en kunde binnen de organisatie die veel verder gaat dan draadloze netwerken. U kunt uw volledige infrastructuur op Cisco baseren en daarbij rekenen op alle beheervoordelen die dit met zich meebrengt.

Iedere locatie

De AMR ICT Cisco Wireless as a Service dienstverlening bieden wij aan voor elke locatie. Een internetverbinding met netwerkaansluiting voor de access points zijn de enige voorwaarden waar u rekening mee moet houden.

Meer informatie

Wilt u ook een draadloos netwerk voor een vast bedrag per maand? Wilt u geen zorgen of omkijken naar uw draadloos netwerk ? Neem dan contact op met de specialisten van AMR ICT, wij vertellen u graag wat Cisco Wireless as a Service voor uw organisatie kan betekenen.