Digitaal vergaderen gratis trial

Digitaal vergaderen – ervaar het 60 dagen zelf met een gratis trial

Ontdekken of digitaal vergaderen iets is voor uw organisatie, zonder direct een heel systeem aan te schaffen? Dat kan met de gratis trial van Cisco Webex!

Tijdens de trial kunt u gebruikmaken van Webex Teams en/of Webex Meetings. Samen met uw team kunt u 1-op-1-sessies testen of vergaderen met zakelijke relaties. Daarnaast kunt u tijdens de digitale vergadering bestanden uitwisselen, uw scherm delen en bijvoorbeeld een digitaal whiteboard starten. De gratis triallicentie maakt het ook mogelijk om de evenementenmodule en trainingsmodule van Cisco te testen. Zo krijgt u een compleet overzicht van de veelzijdigheid en mogelijkheden van Webex.

Trial aanvragen

Zodra u de gratis trial heeft aangevraagd nemen wij contact met u op. Samen stemmen we dan met u af welke functionaliteiten u wilt testen, met welk doel en met hoeveel mensen. We begeleiden u tijdens het gehele proces. Dat noemen we een intake en is als het ware een 1-op-1-sessie waarin we samen met u door het systeem lopen en kijken hoe het ingericht dient te worden voor de trial. Dit kan allemaal op afstand.

Starten met de trial
digitale vergaderruimte boardroom

Foto: Cisco

Het opzetten van de trial is zo gebeurd. Om gebruik te kunnen maken van Webex Teams en/of Webex Meetings onboarden we u tijdelijk. We koppelen uw active directory-omgeving aan de cloud, om de lokale gebruikers in deze active directory aan te sluiten. De gebruikers kunnen dan met hun eigen gegevens inloggen en gebruikmaken van Webex. U krijgt toegang tot het volledige systeem en kunt uw eigen apparatuur en devices gebruiken om te kijken hoe dat bevalt en of het geschikt is. Ook ontdekt u wat u en uw team nodig heeft om op een prettige manier digitaal te vergaderen.

Een trial duurt 60 dagen. Na 30 dagen vindt er een tussentijdse evaluatie plaats. Indien nodig kunnen we bijsturen en een oplossing bieden als u ergens tegenaan loopt. Uiteraard kunt u op elk moment vragen stellen.

Na de trialperiode nemen we samen de resultaten door. We kijken wat goed ging en wat beter kan. Welke functionaliteiten bevielen goed, welke wensen heeft u nog en hoe zou u het willen inrichten. Op basis daarvan geven wij u een gepast advies.

Leestip: zo zet u de ideale digitale vergaderruimte op

Wilt u Cisco Webex ook proberen? Vraag dan nu uw gratis trial aan!
Meer weten over Cisco Webex en de voordelen van digitaal vergaderen?