menu
AMR ICT B.V.
Europalaan 24
6199 AB Maastricht-Airport

Ceresstraat 1
4811 CA Breda
Tel.: 076-790 11 09

Algemeen
Tel.: 043-327 03 23
Fax.: 043-327 03 24
E-mail: info@amr-ict.nl

Helpdesk
Tel.: 043-327 03 25
E-mail: helpdesk@amr-ict.nl

Nieuws

Op de nieuwspagina van AMR ICT vindt u een overzicht van het laatste nieuws over onze organisatie, klanten, evenementen, feiten en technische artikelen. Bent u op zoek naar informatie over een ander onderwerp? Neem dan contact met ons op via 043 - 327 0323 of via e-mail.

AMR ICT Online Backup

Geplaatst op: 11-09-2017
Een nieuwe dienst van AMR ICT: Online Backup. Voor een vast bedrag per server per maand beschikt u over een veilige plaats voor uw kostbare bedrijfsgegevens.

Is gratis WiFi wel zo veilig?

Geplaatst op: 11-07-2017

Met de zomervakantie voor de deur is ook het spreekwoordelijke jachtseizoen op gratis WiFi geopend. Ondanks het recente afschaffen van de roamingkosten binnen de Europese Unie is "free WiFi" voor veel mensen nog steeds beslissend in de keuze voor een hotel, camping, restaurant of terras.

Meer dan de helft van de mensen realiseert zich de risico's van gratis openbare WiFi niet. Het gevaar bestaat niet alleen uit het ongevraagd delen van privacygevoelige gegevens, maar ook op besmettingen met malware of virussen.

Een sneller en voordeliger WAN met AMR ICT WAN as a Service

Geplaatst op: 21-04-2017
Voor uw medewerkers is het vanzelfsprekend dat er tijd- en plaats onafhankelijke toegang is tot het bedrijfsnetwerk. Daarbij gaan zij er als vanzelfsprekend van uit dat toegang en gebruik zonder enige beperkingen mogelijk is.

Bij organisaties met meerdere vestigingen is er vaak een intensiever gebruik van het netwerk.
Data gaat hier doorlopend over en weer, wat leidt tot een groot bandbreedte-verbruik. Daarnaast wordt steeds vaker het vaste telefonieverkeer via dezelfde infrastructuur afgehandeld.

Infopact breidt partnernetwerk uit met AMR ICT

Geplaatst op: 04-04-2017
Infopact, specialist op het gebied van IP-communicatie voor de zakelijke markt, is een samenwerking gestart met ICT-dienstverlener AMR ICT. Die zorgt ervoor dat AMR ICT zijn dienstverlening kan verbreden met IP-communicatiediensten van Infopact. Infopact heeft op zijn beurt een sterke, technische partij toegevoegd aan zijn groeiende partnernetwerk.

AMR ICT behaalt Cisco Advanced Enterprise Networks Architecture Specialization status

Geplaatst op: 20-01-2017
AMR ICT heeft deze week het Cisco Advanced Enterprise Networks Architecture Specialization traject afgerond en daarmee de bijbehorende status behaald. Hiermee is weer een belangrijke stap gezet in onze ambitie om ons nog verder te specialiseren op het gebied van Cisco-oplossingen als Unified Access en Intelligent WAN (iWAN).

Ketensamenwerking in Zorgcommunicatie

Geplaatst op: 21-07-2016
In deze video van Eurocom Group geeft onze technisch directeur Maarten Amkreutz zijn visie op ketensamenwerking in zorgcommunicatie, het "Open Care Connect" initiatief.

AMR ICT behaalt MOBOTIX Advanced Partner status

Geplaatst op: 01-04-2016
AMR ICT heeft recent het MOBOTIX Advanced Partner traject afgerond en daarmee de bijbehorende status behaald. Hiermee is weer een belangrijke stap gezet in onze ambitie om ons nog verder te specialiseren op het gebied van moderne zorgcommunicatiesystemen en de daarbij behorende “smart sensoring"
oplossingen.