menu
AMR ICT B.V.
Europalaan 24
6199 AB Maastricht-Airport

Ceresstraat 1
4811 CA Breda
Tel.: 076-790 11 09

Algemeen
Tel.: 043-327 03 23
Fax.: 043-327 03 24
E-mail: info@amr-ict.nl

Helpdesk
Tel.: 043-327 03 25
E-mail: helpdesk@amr-ict.nl

AMR ICT behaalt Cisco Advanced Enterprise Networks Architecture Specialization status

Geplaatst op: 20-01-2017
AMR ICT heeft deze week het Cisco Advanced Enterprise Networks Architecture Specialization traject afgerond en daarmee de bijbehorende status behaald. Hiermee is weer een belangrijke stap gezet in onze ambitie om ons nog verder te specialiseren op het gebied van Cisco-oplossingen als Unified Access en Intelligent WAN (iWAN).

Met het behalen van deze status scherpt AMR ICT de kennis over nieuwe en bestaande netwerktechnologieën van Cisco verder aan. Op deze manier kunnen we de strategische doelen van onze klanten en hun netwerken nog beter ondersteunen. Deze status onderstreept daarnaast onze duidelijke focus op de door ons diverse keren geïmplementeerde Cisco iWAN technologie. Samen met de recent behaalde Cisco Elite Partner Plus status heeft AMR ICT nu op alle relevante gebieden accreditaties van het hoogst haalbare niveau.

Naast de genoemde specialisaties van Cisco beschikt AMR ICT ook over vergelijkbare kennis en ervaring op het gebied van de oplossingen van Citrix, Microsoft, NetApp en VMware. Hiermee bieden wij een compleet aanbod op het gebied van (communicatie)infrastructuur- en datacenter oplossingen. Daarnaast bieden bovenstaande partners AMR ICT de solide “ondergrond" voor het implementeren van zorg-toepassingen als verpleegoproepsystemen (VOS), cameratoepassingen en persoonsbeveiligingsoplossingen van gerenommeerde partijen als Cinnovate, Eurocom Telezorg, IndigoCare, IQ Messenger, Mobotix en MOPAS.

Maarten Amkreutz, Technisch Directeur van AMR ICT: “Het ontzorgen van onze opdrachtgevers in Gezondsheidszorg, Onderwijs en MKB dragen wij hoog in het vaandel en onze voortdurende focus op investeringen in de kennis van onze medewerkers stelt ons in staat te blijven bouwen aan goede klantrelaties"

Sander Cornelissens, Director Commercial Markets van Cisco Nederland: “Partners zoals AMR ICT spelen een cruciale rol bij de dienstverlening aan onze klanten. AMR ICT heeft vorig jaar niet alleen het traject van Cisco Premier Partner naar Cisco Elite Partner Plus snel afgelegd, maar heeft zich daarnaast ook bereid getoond om daarna nog verder te investeren in kennis van onze oplossingen. Dankzij deze inspanningen kunnen we gezamenlijk onze business blijven uitbreiden en ontwikkelen."