menu
AMR ICT B.V.
Europalaan 24
6199 AB Maastricht-Airport

Ceresstraat 1
4811 CA Breda
Tel.: 076-790 11 09

Algemeen
Tel.: 043-327 03 23
Fax.: 043-327 03 24
E-mail: info@amr-ict.nl

Helpdesk
Tel.: 043-327 03 25
E-mail: helpdesk@amr-ict.nl

Oplossingen

De ICT-oplossingen van AMR ICT zijn concreet en toekomstgericht. Onze strategische partnerships met Cisco, Citrix en Microsoft vormen daarbij een belangrijk instrument.

Beschikbaarheid essentieel

In de afgelopen jaren namen het belang en de beschikbaarheid van ICT(-middelen) alleen maar toe en daarmee ook de hoeveelheid data en applicaties. Downtime van deze zaken is niet alleen kostbaar, uw bedrijfsvoering ondervindt hier direct hinder van. Daarom is het van groot belang uw infrastructuur zo in te richten dat de kans op uitval en het daarmee gemoeide oponthoud is zo klein mogelijk is.

Uw vraag is uniek

Vaak lijken vraagstukken op ICT-gebied in meer of mindere mate op elkaar. AMR ICT realiseert zich daarbij elke organisatie en elk vraagstuk als uniek te zien. Bepaalde onderdelen van uw ICT-infrastructuur zijn onmisbaar en cruciaal voor uw bedrijfsvoering. De basis van onze dienstverlening is dan ook altijd een uitgebreide inventarisatie door een van onze senior engineers. Dit vormt de basis waarop wij, in nauwe samenspraak met u, een oplossing voor zullen stellen en uiteindelijk vorm gaan geven. In tegenstelling tot veel andere aanbieders, staan bij AMR ICT niet de hard- en software, maar uw wensen en de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie centraal. AMR ICT is van mening dat ICT, als onmisbaar onderdeel, uw primaire bedrijfsprocessen moet ondersteunen.

AMR ICT ondersteunt u hierbij middels de inzet van:
  • Robuuste netwerkinfrastructuren
  • Virtualisatie van uw serverpark, desktops en bedrijfsapplicaties
  • Unified Communications diensten, zoals VoIP
  • Innovatieve storage oplossingen

Loyaal en betrouwbaar

Bent u op zoek naar een loyale en betrouwbare ICT-partner? Neem contact met ons op. Wij zijn nieuwsgierig naar hoe wij u van dienst kunnen zijn.