menu
AMR ICT B.V.
Europalaan 24
6199 AB Maastricht-Airport

Ceresstraat 1
4811 CA Breda
Tel.: 076-790 11 09

Algemeen
Tel.: 043-327 03 23
Fax.: 043-327 03 24
E-mail: info@amr-ict.nl

Helpdesk
Tel.: 043-327 03 25
E-mail: helpdesk@amr-ict.nl

Organisatie

AMR ICT is een familiebedrijf en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur waarbinnen onze goed opgeleide mensen direct betrokken zijn bij de besluitvorming.

Kenniswerkers

Medewerkers van AMR ICT zijn zonder uitzondering te typeren als ‘kenniswerkers´ en hebben een hoog kennisniveau binnen hun vakgebied, volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en brengen deze in de praktijk in een operationele omgeving van de hoogste kwaliteit.

Cloud diensten

AMR ICT biedt vanuit een eigen infrastructuur diverse cloud diensten aan, waaronder Hosted Telefonie, Virtual Office en Cisco Wireless as a Service. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden ICT-infrastructuren voor zorg- en overheidsinstellingen en commerciële organisaties, voornamelijk in Zuid-Nederland.

Strategische partnerships

We maken daarbij gebruik van oplossingen van leveranciers als Cisco, Telezorg, Mobotix, Citrix, Microsoft en RES en streven naar de hoogst haalbare accreditaties bij onze partners. Voor Cisco zijn we inmiddels Elite Partner Plus en hebben daarmee de hoogst haalbare status binnen het partnerprogramma van Cisco. Voor Citrix is AMR ICT Silver Solution Advisor.

MVO

Bij AMR ICT zijn we ons bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die we als commerciële organisatie hebben. Wij hechten veel waarde aan het welzijn van onze relaties en medewerkers. Voor onze medewerkers begint dat met goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot zelfontplooiing. Kom je bij AMR ICT werken dan krijg je de kans om je verder te ontwikkelen middels opleidingen, cursussen, trainingen en certificeringen.

Nummer één

AMR ICT wil zo op een creatieve en innovatieve wijze een langdurige relatie opbouwen met haar opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers en streeft naar de absolute nummer één positie in specifiek benoemde markten.