menu
AMR ICT B.V.
Europalaan 24
6199 AB Maastricht-Airport

Ceresstraat 1
4811 CA Breda
Tel.: 076-790 11 09

Algemeen
Tel.: 043-327 03 23
Fax.: 043-327 03 24
E-mail: info@amr-ict.nl

Helpdesk
Tel.: 043-327 03 25
E-mail: helpdesk@amr-ict.nl

Over ons

AMR ICT bestaat dit jaar vijftien jaar en ontwerpt, bouwt en onderhoudt ICT-infrastructuren voor organisaties in voornamelijk de zorg, maar ook lokale overheden en commerciële organisaties behoren tot de klantenkring. De oplossingen van AMR ICT zijn gebaseerd op de bewezen technologie van partners als Cinnovate, Cisco, Citrix, Eurocom, IndigoCare, IQ Messenger, Microsoft, Mobotix, NetMotion en X-IO. Daarnaast biedt AMR ICT vanuit een eigen infrastructuur clouddiensten aan zoals Wireless as a Service, Infrastructure as a Service, Collaboration as a Service, Office Desktop as a Service en Verpleegoproep as a Service.

De professionals van AMR ICT zijn vastberaden en nieuwsgierig. Onze vakkennis en onze passie voor ons vak komt tot uiting in innovatieve oplossingen voor u, onze klanten.

Wij ontzorgen u met ICT-oplossingen waarmee u uw ambities in prestaties om kunt zetten en zodoende het beste uit uw bedrijfsvoering haalt.

Onze manier van werken vindt u ook terug in onze kernwaarden:
  • Ondernemerschap
  • Flexibiliteit
  • Verantwoordelijkheid
  • Nieuwsgierigheid
  • Deskundigheid

Ondernemerschap

Wij zijn, als familiebedrijf, creatief en innovatief. De markt verandert continu, AMR ICT is in staat vernieuwingen snel door te voeren, waardoor we ons voortreffelijk aan de steeds veranderende vraag van onze klanten aanpassen.

Flexibiliteit

AMR ICT wil u echt ontzorgen. Wij bieden u ondersteuning waar u die nodig heeft, ook buiten reguliere kantoortijden en kaders.

Verantwoordelijkheid

Uw belang is ons belang en dat hebben de professionals van AMR ICT te allen tijde scherp in ons vizier. Wij houden u dan ook proactief op de hoogte van de status van uw project.

Nieuwsgierigheid

Wij geloven in de kracht van technologie die ervoor zorgt dat u uw organisatie kunt transformeren door ICT beter (voor u) te laten werken. AMR ICT gebruikt de meest recente technieken en wij benutten de kennis en ervaring van onze medewerkers, partners én opdrachtgevers.

Deskundigheid

Onze dienstverlening kenmerkt zich door ons hoge kennisniveau. Bovendien volgen wij de (technologische) ontwikkelingen op de voet en zorgen voor een voortdurende ontwikkeling van onze medewerkers. AMR ICT investeert continu in onze medewerkers en daar profiteert u, als klant, optimaal van.

AMR ICT kiest voor langdurige relaties. Wij houden van korte lijnen en direct communiceren met onze opdrachtgevers. Onze drijfveer is vooral de passie voor ons vak en het daadwerkelijk zorgdragen voor uw organisatie en u te ondersteunen bij uw ICT-uitdagingen. Zodat u zich kunt concentreren op uw core business.