menu
AMR ICT B.V.
Europalaan 24
6199 AB Maastricht-Airport

Ceresstraat 1
4811 CA Breda
Tel.: 076-790 11 09

Algemeen
Tel.: 043-327 03 23
Fax.: 043-327 03 24
E-mail: info@amr-ict.nl

Helpdesk
Tel.: 043-327 03 25
E-mail: helpdesk@amr-ict.nl

Partners

Cinnovate biedt met behulp van technologie kwaliteit van leven aan mensen met een beperking. Of deze beperking nu aangeboren is, ingegeven is door ouderdom of komt door een ongeval. Door mensen met een beperking met behulp van technologie te ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten draagt Cinnovate bij aan de zelfredzaamheid van deze mensen, hun eigen waarde en persoonlijke ontwikkeling. Juist hierdoor kan het professionele zorgproces zeer efficiënt en flexibel worden ingericht. De techniek heeft Cinnovate teruggebracht in het Cinnovate zorgsysteem. Dit Cinnovate zorgsysteem omvat functionaliteiten zoals verpleegoproep, telemonitoring, functionele domotica, smart sensoring, beeld/beeld communicatie en telemedicine. Het uitgangspunt is echter niet technologie maar kwaliteit van leven, want uiteindelijk gaat het erom dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig van een gelukkig en waardig bestaan kan genieten. En dat het liefst in de eigen en vertrouwde woonomgeving met de mensen in de buurt die je dierbaar zijn.

 
Netwerken vormen een essentieel onderdeel van alle communicatieplatformen. Cisco's netwerkoplossingen, gebaseerd op het Internet Protocol (IP), vormen de basis voor deze netwerken. De hardware en software van Cisco wordt door AMR ICT ingezet om oplossingen te creëren die bedrijven en instellingen in staat stellen om hun productiviteit te verhogen, de klanttevredenheid te vergroten en hun concurrentiepositie te versterken.
Als Cisco Premier Partner biedt AMR ICT een breed scala aan Cisco oplossingen voor Collaboration, Enterprise Networks, Datacenter en Security. De Cisco dienstverlening van AMR ICT is gebaseerd op een hoog kennisniveau en ruime ervaring, gekenmerkt door de volgende specialisaties:
- Cisco Advanced Collaboration Architecture Specialization.
- Cisco Advanced Enterprise Networks Architecture Specialization .
- Cisco Partner Plus Elite.

Citrix is een softwarebedrijf dat is gespecialiseerd in virtualisatie, netwerken en software as a service. AMR ICT is Citrix Silver Solution Advisor, en is zodoende een betrouwbare adviseur bij het ontwerpen, implementeren en beheren van een op Citrix technologie gebaseerde ‘access infrastructure‘ oplossingen.


Al jarenlang is De Telecompartner dé partner en het enige aanspreekpunt voor het MKB met betrekking tot alle zakelijke telecomdiensten en vraagstukken.
Mobiele telefonie, vaste telefonie, internetverbindingen en hosted/glasvezeloplossingen.
Voor al deze disciplines nemen zij graag uw telecomuitdagingen uit handen. De Telecompartner is niet gebonden aan één provider en werkt dus objectief.
In de dynamische telecommarkt is het lastig om een keuze te maken voor de juiste oplossing, die past bij de specifieke wensen en behoeften van organisaties. Dankzij jarenlange ervaring, kennis van de markt en de proactieve houding van haar medewerkers, maakt De Telecompartner telecom eenvoudig en beheersbaar.Eurocom Group uit Eindhoven ontwikkelt en levert sinds 1995 innovatieve producten voor de zorgmarkt. Met een landelijk dealernetwerk en strategische samenwerkingen met toonaangevende technologische partners is zij in staat geweest nieuwe trends voortijdig te signaleren en hier met innovatieve producten invulling aan te geven. Eurocom Group levert een Cloud gebaseerd zorgplatform waarop eigen producten en producten van derden kunnen worden gekoppeld. Door middel van dit platform, genaamd CQ-Net Live, is het gemakkelijk om cliënten, mantelzorgers en professionele zorg met elkaar te verbinden om zo tot een optimale zorgsituatie te komen. Dit komt samen in de CQ-Mobile app: optimaal samenwerken op het gebied van (zorg)alarmering.


Het merkonafhankelijke software platform IQ Messenger maakt het mogelijk bestaande en nieuwe systemen te combineren en processen te optimaliseren los van merk. Merkonafhankelijkheid is geborgd door geen verkoop van apparatuur maar juist door alle verschillende vendoren te integreren en samen te laten werken waardoor de klant eindelijk de baas wordt over zijn systemen en werkprocessen. U hoeft niet langer bestaande systemen voortijdig af te schrijven uit uniformiteit. Ook hoeft u niet meer beperkt te blijven tot één product terwijl dit eigenlijk niet op al uw locaties past bij de betreffende vraagstelling. Met IQ Messenger kunnen al uw separate systemen werken als één platform!


AMR ICT is Microsoft Data Center Silver Partner. Dit betekent dat we specialist zijn in het ontwerpen, implementeren en beheren van Microsoft infrastructuuroplossingen gebaseerd op Windows Server en het Microsoft Data Center portfolio.


Mobotix is een eigenzinnig bedrijf uit Duitsland dat sinds lange tijd een voortrekkersrol speelt in de ontwikkeling van slimme IP-camera's. Alles wordt in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd, wat resulteert in een uitzonderlijk hoge betrouwbaarheid, beeld- en bouwkwaliteit. Mobotix staat voor ultieme bedrijfszekerheid en is mede daardoor uitermate geschikt voor toepassing in de zorg. Niets ontsnapt aan het oog van Mobotix. In helder daglicht of een regenachtige nacht, ingebouwde belichtingsvensters en een unieke tegenlichtcompensatie zorgen voor automatische correcties van de beelden, zodat het zicht op zorg onder alle omstandigheden helder blijft. Dit is belangrijk, zeker als de camera als 'slimme sensor' wordt toegepast. De combinatie van gratis software updates en het ontbreken van roterende onderdelen garandeerd een duurzame, flexibele en schaalbare investering.


ValueBlue geeft inzicht in het ICT landschap en, samen met u, de gewenste toekomst zodat richting kan worden gegeven aan de ontwikkeling van ICT. Het verkregen inzicht vertalen we naar concrete -innovatie- en verbeterprogramma‘s. Deze programma‘s hebben niet alleen als doel de nieuwe werkwijze en technologie te implementeren, maar vooral om de beoogde verbeteringen daadwerkelijk te realiseren. Inzicht in het ICT landschap verkrijgen we met BlueDolphin. Met BlueDolphin krijgt u in korte tijd inzicht in de functionaliteit en de doelmatigheid van uw ICT landschap. Door dit inzicht worden mogelijkheden voor besparingen en kwaliteitsverbeteringen in het ICT landschap zichtbaar. Wijzigingen kunnen betrouwbaar worden doorgevoerd, omdat met één druk op de knop duidelijk is wat de impact ervan is.