menu
AMR ICT B.V.
Europalaan 24
6199 AB Maastricht-Airport

Ceresstraat 1
4811 CA Breda
Tel.: 076-790 11 09

Algemeen
Tel.: 043-327 03 23
Fax.: 043-327 03 24
E-mail: info@amr-ict.nl

Helpdesk
Tel.: 043-327 03 25
E-mail: helpdesk@amr-ict.nl

Onze werkwijze

Onze opdrachtgevers ontzorgen is altijd ons uitgangspunt.

Strategische partnerships

Binnen onze projecten maken wij gebruik van de oplossingen van vooraanstaande partijen die zich specifiek bezighouden met innovatie in zorgprocessen. Voor AMR ICT zijn de belangrijkste partners op dit vlak Cisco, Telezorg en Cinnovate, waarbij wij Elite Partner Plus van Cisco zijn, dealer van Telezorg en partner van Cinnovate.

Turn-key

Door de combinatie van kennis, gebundeld met onze jarenlange ervaring, kunnen wij onze projecten turn-key uitvoeren. Dus geen verrassingen gedurende of na het project. Een project is voor ons het begin van een langdurige samenwerking, waarbij wij ook na oplevering van toegevoegde waarde zullen blijven voor u.

24x7 support

Wij beschikken over een 24-uurs storingsdienst waardoor we bij eventuele problemen snel en adequaat kunnen handelen. Bovendien verzorgen wij de opleiding en instructie van uw medewerkers in het gebruik van de nieuwe systemen en dat niet alleen bij de oplevering.

Mens centraal

AMR ICT vindt de mens namelijk het belangrijkste onderdeel van het systeem en techniek moet dit ondersteunen. Bij de ontwikkeling en inzet van onze oplossingen zijn deze aspecten voor ons leidend.

Meer informatie

Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over onze werkwijze. Wij komen graag bij u langs om een en ander toe te lichten.