menu
AMR ICT B.V.
Europalaan 24
6199 AB Maastricht-Airport

Ceresstraat 1
4811 CA Breda
Tel.: 076-790 11 09

Algemeen
Tel.: 043-327 03 23
Fax.: 043-327 03 24
E-mail: info@amr-ict.nl

Helpdesk
Tel.: 043-327 03 25
E-mail: helpdesk@amr-ict.nl

Zorgcommunicatie

De veranderingen in de zorg zijn ook op automatiseringsvlak goed zichtbaar. Wij bieden als specialist op het gebied van automatisering en zorgcommunicatie specifieke oplossingen voor de zorgsector. Wij zijn succesvol in het toepassen, uitbreiden en vooral het verder vernieuwen van zorg-ondersteunende automatisering.

Care 2.0

Specifiek voor de zorgmarkt ontwikkelden wij het AMR ICT Care 2.0 concept. Binnen dit concept kozen wij er al in 2003 voor om IP (Internet Protocol) en het daarbij behorende netwerk als basis voor al onze oplossingen te kiezen. Het belangrijkste voordeel voor gebruikers is het ontsluiten van telefonie, netwerk, zorgcommunicatietechnologie en -IT binnen een IP-infrastructuur. Dit biedt een behoorlijke besparing in de exploitatie kosten.

Bijkomend voordeel van het open Care 2.0 concept is de vrijheid in keuze van componenten die het beste aansluiten op de wensen van de organisatie. Bovendien bent u niet gebonden aan een fabricaat, zoals bij veel andere systemen het geval is. Daarnaast voorziet het Care 2.0 concept in de integratie of het hergebruik van bestaande onderdelen. In onze optiek is er een goede mogelijkheid technologie te blijven gebruiken, zelfs wanneer een organisatie kiest voor een ander systeem.

Onderdelen Care 2.0 concept

  • Telefonie, nieuw (Cisco) of integratie met bestaande telefonie
  • Zorgcommunicatietechnologie vanuit het Verpleeg Oproep Systeem (VOS)
  • Smart HD Cameratechnologie
  • Stille ontruiming op basis van NEN2575
  • Netwerkinfrastructuren op basis van NEN7510, zowel bedraad als draadloos

Support

Als system integrator is AMR ICT verantwoordelijk voor het juist koppelen van de onderdelen om op deze manier een systeem te creëren met een zo groot mogelijk aantal functionaliteiten. Ons Care 2.0 concept ondersteunen wij met onze eigen 24-uurs storingsdienst. Deze zorgt dat bij een eventueel probleem snel en adequaat gereageerd kan worden. Tenslotte verzorgenw wij de opleiding en instructie van uw zorgmedewerkers. AMR ICT vindt dan ook niet de techniek maar de mens het belangrijkste onderdeel van elk systeem.

Zonder tussenkomst van andere partijen slagen wij er al jaren in als system integrator de volledige implementatie van de zorgcommunicatie voor onze rekening te nemen. U ontzorgen vormt daarbij ons uitgangspunt. Wij kunnen daarbij het hele traject van advies tot realisatie voor u uitvoeren, of delen daarvan.

Veel zorginstellingen in Zuid-Nederland kozen al voor onze expertise. Organisaties zoals SDW, Groenhuysen, Philadelphia en Envida wisten hun weg al te vinden naar AMR ICT voor onze specifieke oplossingen in de zorg.