Pas de kennis die je opdoet meteen toe in de praktijk

Stage lopen

Stage lopen

Bij AMR ICT verwelkomen we stagiairs als waardevolle leden van ons team, vanaf dag één. Als een echt familiebedrijf geloven we sterk in het investeren in jong talent en het bieden van groeikansen. Veel van onze huidige medewerkers begonnen ooit als stagiair en hebben zich binnen ons bedrijf ontwikkeld tot de functie die ze nu bekleden. Dit illustreert de eindeloze groeimogelijkheden die hier bestaan.

Als stagiair bij AMR ICT werk je niet alleen mee, maar breng je ook direct de theoretische kennis in de praktijk. Onze aanpak combineert theorie en praktijk, waardoor je de kans krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen en direct toe te passen in echte projecten. Alle kennis die je opdoet tijdens je stage kun je meteen in de praktijk brengen, waardoor je snel leert en groeit.

Wil jij de volgende stap zetten in jouw ontwikkeling en tijdens jouw stageperiode al veel praktijkervaring opdoen? Dan zit je bij AMR ICT op de juiste plek!

Heb je interesse om stage te lopen bij AMR-ICT? Neem dan gerust contact met ons op voor beschikbare stageplaatsen via info@amr-ict.nl of +31 (0)43-327 03 23.