Passie voor het vak en hart voor de mens

OVER ONS

OVER AMR-ICT

Het was het jaar 2000. Mkb’ers hadden niet de kennis van nu. Veel ICT-bedrijven profiteerden nogal van die situatie: ze verleenden slechte service en stuurden voor elk klein ding een factuur, ook al waren de problemen niet opgelost.

“Dit moet en kan anders!” In 2001 werd AMR ICT opgericht, een familiebedrijf dat waarde hecht aan goed klantencontact, gerichte service en zichtbaar resultaat. Een platte organisatie waarbij je gelijk met de directie aan tafel zit en afspraken maakt die worden nagekomen. Geen helpdesk achter een betaalnummer, geen loze terugbelbeloftes: verantwoordelijkheid, flexibiliteit en gelijkwaardigheid. Een gelijkwaardige samenwerking is cruciaal om een project te laten slagen.

Kwalitatieve zorg op maat

Onze passie voor het vak is merkbaar vanaf het eerste gesprek tot en met de nazorg. We geloven in langdurige relaties met korte lijntjes die zijn gebaseerd op eerlijkheid en transparantie, zowel binnen als buiten onze organisatie. Dankzij het rechtstreekse contact met de directie en onze vaste contactpersonen weet je altijd waar je aan toe bent.

We krijgen energie van innovaties die we snel kunnen doorvertalen naar een oplossing voor jouw probleem. ICT-oplossingen hoeven niet ingewikkeld te zijn: we helpen jou je doelen te behalen. Of het nu gaat om het inrichten van je werkomgeving om de productiviteit te verhogen of het verlenen van passende zorg d.m.v. ondersteunende technologie. Samen transformeren we complexiteit in eenvoud.

Meer tijd voor patiënten dankzij slimme (automatiserings)oplossingen.

Meer kleur aan het leven van zowel patiënt als professional.

Een zorgeloze ICT-omgeving.

GRATIS ADVIES?

Maak dan een afspraak met een van
onze adviseurs.

Waarom AMR ICT

Wij zetten ambities om in prestaties. We benutten de kansen buiten de kaders en tillen ICT naar het hoogste niveau. Waar krijgen we de meeste energie van? Innovaties. Punt. Als team kijken we altijd verder, zodat we onze gezamenlijke doelen op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier kunnen behalen. Ga voor zekerheid en stabiliteit: we bundelen onze krachten en kennis, zodat onze klanten niet meer achter de feiten aan hoeven te lopen. Samen gaan we ICT-uitdagingen aan.

Onze laatste projecten

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan diverse automatiserings- en innovatieprojecten. We zijn er trots op dat we, met onze expertise en innovatieve oplossingen, organisaties in de zorg en zakelijke markt kunnen helpen om hun kwaliteit van dienstverlening te verhogen. Lees meer over onze recente projecten.

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN