Alle meldingen verzameld op één merkonafhankelijk platform

IQ Messenger

Alle meldingen verzameld op één merkonafhankelijk platform

Projectmanagement – Consultancy

“Alles wat een melding geeft kunnen we koppelen aan ons platform,” zegt Maartje Boschman, Sales Manager van IQ Messenger. “Dat is dan ook onze kracht.” IQ Messenger is een merkonafhankelijk, medisch gecertificeerd software platform voor kritische alarmeringen, reanimatie en communicatie. Femmy Reijnders, Marketing & Communicatie IQ Messenger: “De protocollen van de meldingen lezen we uit en sturen we naar welk device je ook wilt. Dit kan zowel web-based als op een toestel zijn.”

IQ Messenger en AMR ICT zijn al jaren partners. “Ons platform werkt heel goed in de zorg, maar ook de industrie en overheid zijn grote sectoren waarin we werken. We spreken alle talen en kunnen het platform toepassen in alle sectoren waar meldingen gegeven worden,” zegt Femmy. Maartje vult aan: “Omdat we merkonafhankelijk zijn, kunnen we ons platform aan bestaande systemen koppelen. Dat betekent dat bijvoorbeeld monitoren, infuuspompen of andere bestaande systemen niet vervangen hoeven te worden. Vervolgens kunnen we alles wat een melding geeft integreren. Denk bijvoorbeeld aan slimme sensoren, toegangscontroles, valdetectie, calamiteitenoproepen.”

AMR ICT en IQ Messenger werkten samen al aan veel projecten. “De breedte van het platform wordt volledig benut in de samenwerking,” zegt Maartje. “AMR ICT heeft ook veel disciplines in huis, dat versterkt elkaar.” Het platform werd in alle facetten van de zorg toegepast. “In de ouderenzorg zorgden we dat niet alleen meldingen gedaan werden, maar dat ook deuren aangestuurd konden worden. We regelden persoonsbeveiliging in de GGZ en pasten oproepdifferentiatie toe via care-meldingen in de revalidatiezorg,” zegt Maartje. “Ik ervaar AMR ICT als pragmatisch en een club die snel schakelt. Dat is heel prettig samenwerken!”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Toegepaste technologiën

  • Koppeling bestaande systemen
  • Integratie slimme sensoren, toegangscontroles, valdetectie, calamiteitenoproepen, etc.

VERGELIJKBARE PROJECTEN