EPM b.v. en AMR ICT: al 15 jaar een succesvol koppel

EPM b.v.

EPM b.v. en AMR ICT: al 15 jaar een succesvol koppel

“Onze relatie is als een goed huwelijk, met pieken en dalen, ben je het niet eens met elkaar, dan spreek je dat uit en los je het samen op, zegt Wil Paulus, Directeur bij EPM b.v. lachend. Inmiddels duurt dit ‘huwelijk’ al zo’n 15 jaar. Raymond Amkreutz, Algemeen Directeur AMR ICT: “Het gaat erom dat we samen de oplossing vinden, dan komt het altijd goed.”

De samenwerking startte in 2009 bij Zorgcentrum Ave Maria in Geulle. AMR ICT werd gevraagd om de telefonie en wifi in te regelen. Raymond, lachend: “We waren in eerste instantie helemaal niet blij, want je kiest liever zelf de partij die de elektrotechniek verzorgt. We werden tot elkaar veroordeeld.”  Toch bleek het een groot succes, want niet lang na dit project vroeg EPM of AMR ICT de ICT-omgeving van het bedrijfspand aan de Karveelweg te Maastricht kon regelen. “We hadden bij Ave Maria ervaren dat AMR ICT alert en adequaat handelde en dat zochten we ook in een ICT-partner,” zegt Wil. “Het belangrijkste is dat je respect voor elkaar hebt en dat kregen we van AMR ICT.”

EPM zit momenteel in een enorme groeifase, dankzij overname van Jeurissen Elektrotechniek en Lejeune. Wil: “Deze samensmelting stelt ons in staat om klanten een nog hogere kwaliteit van service te bieden, maar het creëert ook weer nieuwe uitdagingen. De wereld verandert. Alles moet nieuwer en sneller.” Daar vinden de bedrijven elkaar dan ook. “AMR ICT zorgt voor een stabiele telefonie- en ICT-omgeving. Dat stelt ons in staat om goed ons werk te doen,” zegt Wil.

De andere kant op werkt het net zo. Raymond: “EPM is innovatief in het werk dat ze doen en gewend om aan grote projecten te werken. Daar profiteren wij van bij onze klanten. Ze schrikken niet als er iets nieuws op de markt komt dat geïnstalleerd moet worden.” Na 15 jaar is de kern van het succes van de samenwerking duidelijk: gezamenlijk een oplossing vinden en de klantrelatie vooropzetten.

 

Wil je meer weten over EPM b.v?

www.epm.nl

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp
X
EPM

Toegepaste technologiën

VERGELIJKBARE PROJECTEN