AMR ICT is een professionele organisatie met een persoonlijke ‘touch’.

Maastricht Marketing

AMR ICT is een professionele organisatie met een persoonlijke ‘touch’.

Projectmanagement – Project uitvoer

Waar ze bij Maastricht Marketing vroeger nog een server openschroefden om problemen te verhelpen zijn ze er inmiddels al weer een tijd van overtuigd dat IT een specialisme is wat je aan specialisten over moeten laten. Dit is voor hun gevoel bij AMR ICT in goede handen. “We worden ontzorgd en er wordt meegedacht in oplossingen”, zegt Ruud Lichtenberg (IT Coördinator).

 

Toeval leidt tot jarenlange samenwerking

Maastricht Marketing is al jaren trouwe klant van AMR ICT. Toen de samenwerking startte was de serveromgeving aan vervanging toe. Een aardige investering. “Daarnaast was ook onze overjarige telefooncentrale aan vervanging toe”, vult Ruud aan. Daarvoor in de plaats wilden ze een VOIP oplossing. Voor beide vervangingen waren al offertetrajecten in gang gezet. Door toeval kwamen ze bij AMR ICT terecht. Die bleek beide vraagstukken op te kunnen lossen. “Het hele plaatje klopte uiteindelijk”, vervolgt Ruud.

“AMR ICT is een professionele organisatie met een persoonlijke ‘touch’. Een bedrijf waar je de medewerkers nog persoonlijk kent, dat maakt het laagdrempelig en prettig om mee samen te werken. De lijntjes zijn kort en dat werkt erg prettig.”

 

Vertrouwen

Bij Maastricht Marketing beschikken ze over een stabiele en veilige IT omgeving. “Dat is toch wat de eindgebruiker wenst. Systemen moeten zo veel mogelijk beschikbaar zijn en je moet erop kunnen vertrouwen. De massale omslag van kantoor- naar thuiswerk in maart 2020 als gevolg van covid-19 toonde eens te meer aan dat ook die uitdaging geen enkel probleem vormde voor AMR ICT”.

“Dit jaar zullen we wel opnieuw moeten gaan kijken hoe we verder gaan. Hardware en software heeft nu eenmaal niet het eeuwige leven. Wil je eventuele problemen voor blijven dan zal er tijdig geïnvesteerd moeten worden”, vervolgt Ruud.

 

“Korte lijnen en laagdrempeligheid zorgen voor prettige samenwerking.”

 

Gewone jongens met ‘know-how’

“De kracht van AMR ICT zit vooral in het feit dat ze ‘gewone jongens’ zijn. Een mooi familiebedrijf dat heel veel aan kan, tegelijkertijd laagdrempelig is en persoonlijk contact voorop heeft staan. Ze denken echt met je mee, geen verkooppraatjes, wel maatwerk. Hun pro-activiteit zorgt ervoor dat je als klant optimaal ontzorgd wordt.”

Ruud vindt dat als je IT als middel op de juiste manier inzet, passend bij de organisatie, dat het je werk een stuk eenvoudiger en efficiënter maakt. Het hoeven niet altijd dure oplossingen te zijn. Vaak zit de winst juist in de manier van aanpak.

Er is een breed scala aan producten en diensten geleverd. Hardware, software, WiFi oplossingen, beveiliging. Het belangrijkste volgens Ruud is de ‘know-how’. De meerwaarde die AMR ICT biedt zit ook vooral in de kennis die ze mee brengen. Samengevat in drie woorden omschrijft Ruud de samenwerking als ontzorging, laagdrempeligheid en een no-nonsense mentaliteit.

Ruud vergelijkt de samenwerking met een goed huwelijk. Het kan wel eens regenen en meestal schijnt de zon. Je komt elkaar op het juiste moment tegen en in de loop van tijd bouw je een bestendige relatie op.

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp
X

Toegepaste technologiën

  • Cisco Servers
  • Microsoft OS

VERGELIJKBARE PROJECTEN