Ons familiebedrijf

AMR ICT staat voor resultaatgarantie. Wij vertalen uw doelen in innovatieve, toekomstbestendige, technologische oplossingen die werken.

Omdat wij uw organisatie kennen, de werkprocessen begrijpen en weten wat er leeft. Wij geloven in de kracht van technologie, maar de mens vormt de belangrijkste schakel.

Wij trekken intensief met u op, verdiepen ons in uw doelstellingen, luisteren naar uw medewerkers en vertrouwen op hun kennis en kunde. Want het optimale antwoord op elk ICT-vraagstuk ontstaat vanuit passie voor het vak én hart voor de mens.

Resultaatverplichting vinden wij een logische norm. Dat zit in het DNA van ons familiebedrijf en dankzij onze kennisintensieve interne opleidingstrajecten ook in de genen van alle AMR ICT’ers.

De koffie staat klaar

Wij leggen de lat hoog omdat ICT altijd moet (blijven) werken. Dit vraagt om slimme oplossingen en unieke koppelingen, waarin ook bestaande systemen geïntegreerd kunnen worden.

AMR ICT is in 2001 opgericht vanuit de constatering dat de ICT-markt de klantvraag niet adequaat beantwoordde. Wij vonden dat het anders moest. Onze klanten en partners weten inmiddels dat dit ook daadwerkelijk kan.
Zij laten u via deze site meekijken in de praktijk.

Wij wensen u een prettige kennismaking en zijn nieuwsgierig naar uw ICT-vraagstuk. Want wij weten gegarandeerd het antwoord.